dy1
banner
dy.4

proyék kami

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • Who we are

    Saha urang

    Produk Pabrik Nyulam Cixi Deyi Knitting tiasa dianggo masker, dilebur ditiup ayeuna sareng tékstil. Kami nyayogikeun produk anu berkualitas kalayan téknologi propésional.

  • Service

    Palayanan

    Kalayan kaikhlasan urang nampi kapercayaan konsumén
    Detil nangtoskeun kasuksésan atanapi kagagalan
    Jasa nyiptakeun nilai

  • Advantages

    Kaunggulan

    Kualitas luhur
    Téknologi canggih
    Harga wajar

tentang Kami
about

Pabrik Nyulam Cixi Deyiperenahna di Cixi, pusat segitiga emas ékonomi Shanghai, Hangzhou sareng Ningbo dina jangjang kidul Delta Walungan Yangtze sakitar Bay Bay Hangzhou. Anak perusahaan sareng cabang na diwangun ku Ningbo Bonded Area Taidouxing Cloth Co., Ltd., Ningbo Butianxia Textile Import and Export Co., Ltd. sareng sajabina. Pabrik ngaliput langkung tina 15000 méter pasagi, sareng ngagaduhan langkung ti 300 jalma, langkung ti 10 tanaga téknis, sareng insinyur senior.

tingali langkung