Pabrik Knitting Cixi Deyiperenahna di Cixi, pusat segitiga emas ékonomi tina Shanghai, Hangzhou sareng Ningbo di belah kidul beulah Sangtze River Delta di sekitar Hangzhou Bay. Anak cabang na cabangna diwangun ti Ningbo Bonded Area Taidouxing Cloth Co., Ltd., Ningbo Butianxia Tekstil Impor sareng Ékspor Co, Ltd sareng anu sanés. Pabrikna nyertakeun luas langkung ti 15000 meter pasagi, sareng ngagaduhan langkung ti 300 urang, langkung ti 10 tanaga téknis, sareng insinyur senior. Pabrikna ngagaduhan 16 garis produksi topéng anu aya di China, kalayan kapasitas produksi sapopoé langkung ti 2 juta masker. Kauntungan paling penting pabrik urang nyaéta kualitas produk, kalayan langkung ti 20 taun pangalaman nyulam ahli, parantos ngadegkeun sistem kontrol kualitas anu ketat. Pitunjuk ujung sinar infra sinar otomatis sareng téknologi nyaring kakuatan kakuatan tegangan anu dikembangkeun ku insinyur senior sareng teknisi pabrik urang tiasa ngajogkeun topéng topéng anu ngahasilkeun lancar sareng garis anu konsisten. Ieu mangrupikeun hiji-hijina perusahaan topéng anu nganggo parabot di China ayeuna. (Éta ngaleungitkeun kasalahan anu parah tina mesin topéng domestik, nyaéta, nalika puteran alit dianggo dina lawon anu teu ditenung atanapi ngalembereh, sesaran lawon bakal béda, anu bakal ngajeungitkeun topéng henteu rata. , lebar unggal luhur sareng handap henteu konsisten, sareng panjang produkna béda-béda, anu mangaruhan kualitas sacara serius.) Pabrik ogé ngagaduhan langkung ti 10 juta yuan mesin ngalémburkeun skala ageung, anu ngahasilkeunana ngalémbéréskeun lawon PFE, BFE aya 99 tingkat. Beungeutan produk lemes sareng lemes, karasa kuat pisan, sareng produkna parantos diékspor ka langkung ti sapuluh nagara. Pabrik sok nyayogikeun tamu sareng harga anu paling kompetitif, kualitas pangsaéna, jasa panggancangna sareng pangiriman paling pas, ikhlas ngabagéakeun para nasabah di bumi sareng mancanagara pikeun negeskeun ngayakeun.