Cixi Deyi Knitting Factory Co., Ltd.

Alamat

301-306, Gedong 1, C Parabot, No.299, Jalan Qingfang, Jalan Baishalu, Kota Cixi, Propinsi Zhejiang, Cina

Telepon

Penjualan: + 86-13505845336

Rojongan: + 86-15858486409

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami