China Earloop Disposable Face Mask Produsén sareng Pembekal | DEYI

pedaran pondok:

Spésifikasi konci / Fitur Husus

Topeng anu pikaresepeun

Nomer modél: DY / 96

Efisiensi filtrasi bakteri (BFE):> 99%

Ukuran: 17.5cm x 9.5cm (Panjang sareng lebar)


Jinis Produk

Produk Tag

Bahan: Non-anyaman Sareng-éncong Nonbuven
Standar eksekutif: GB / T 32610-2016
Dianggo Blok gas Bebayakeun, Baunter, Droplet, Virus sareng Bahan-bahan Lain
Jaminan: 2 taun
Lapisan: 3 Lapisan
Kemasan: 50pcs / Box
Warna: Bulao Sareng Bodas
Kustomisasi: Ngaropéa Logo, Kemasan Dieusian
Mérek dagang: DEYI
Asal: Cixi, Zhejiang, Cina

 

Spésifikasi konci / Fitur Husus 

Topeng anu pikaresepeun

  • Nomer modél: DY / 96
  • Efisiensi filtrasi bakteri (BFE):> 99%

Ukuran: 17.5cm x 9.5cm (Panjang sareng lebar)

Rincian produk

1. Tilu Lapisan Perlindungan

Nonwoven + Cecuren ditiup nonwoven + Nonwoven

2. Topeng tilepan Wrinkled

Bentuk tilu diménsi, ngirangan tina bocorna tepi

3. Jambatan irung laras

langkung saé kana bentuk irung

4. Loop Ceuli Loop

Gelung ceuli High-elastis: teu tiasa dianggo ngagem

Ketep ceuli anu dilas: kuping teu gampang pareum

Léngkah ngolah

Bahan atah → Ngabentuk → Jahitan → Ngotorkeun → Nyocogkeun kana jambatan → Titik las tina gelung ceuli → Pamariksaan Kualitas → Packing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami