Cina ngaléurkeun ditiup saringan Produsén Bahan sareng Pembekal | DEYI

pedaran pondok:

Spésifikasi konci / Fitur Husus

Éfisién Filter Bakteri (BFE)> 99%

Partikel Filtrasi Partikel (PFE)> 99%


Jinis Produk

Produk Tag

Bahan: 100% Polipropilén
Beurat: 25 g / sm
Lebar: 160 cm atanapi Sesuaikeun
Warna: Bodas

Spésifikasi konci / Fitur Husus

Éfisién Filter Bakteri (BFE)> 99%

Partikel Filtrasi Partikel (PFE)> 99%

Fitur:

1. anti cai

2. buktina

3. Nyerep minyak

4. Penebat termal

5. Abadi

6. Anti Bakteri

7. Kakuatan luhur

8. friendly-kulit

9. Kalayan breathability alus teuing

Aplikasi Utama: Bahan nyaring, Bahan perlindungan lingkungan, Bahan pakean, Bahan diafragma Batre, Ngusap bahan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami