• Naon panyurutan pikeun ngagem topéng

    Salian sisi hareup sareng tonggong anu disebat di luhur, sareng frékuénsi ngagantian, anjeun kedah nengetan ngagem topéng: Cuci leungeun anjeun sateuacan nganggo topéng, coba ulah nyabak kana jero topéng nganggo leungeun anjeun; Entong nganggo salah, positip sareng négatip, sareng don '...
    Maca deui
  • Sakumaha sering anjeun ngagem topéng sareng robihna

    Upami masker rusak atanapi terkontaminasi, sakuduna diganti pas tiasa. Upami éta henteu ema, mung pikeun ngalaksanakeun peran pelindung di tempat umum biasa, sanés di tempat médis: Masker médis anu dileungitkeun: "Piceun kontak sareng wajah, irung sareng irung = hiji waktos deui", Piceun saatos ...
    Maca deui
  • Kumaha ngabédakeun payun sareng tukangeun topéng

    Masker diperyogikeun iraha waé nalika aya wabah, janten kumaha anjeun ngabédakeun payun sareng tonggong topéng nganggo nganggo topéng bodas? Salajengna kuring bakal ningalikeunkeun anjeun Ngabédakeun antara payun sareng tukang masker pakai buang (1) Tina sudut pandang warna, sisi anu poék umumna f ...
    Maca deui
  • Naon anu tiasa dilakukeun ku masker pakai buang

    Mimiti: ngosok méja. Sacara umum, masker ieu dilakukeun tina lawon anu henteu dijait. Bahan ieu henteu kaédah sakumaha katun sareng bahan sanés, tapi bahan ieu ngagaduhan dua kaunggulan: henteu nyerep cai sareng sanés bantal teuing. Pikeun sarungan anu nyerep seueur cai sareng condong héd rambut.
    Maca deui
  • Cabang di Vietnam

    Taun 2019, urang nyetél dua cabang di Vietnam kanggo ngembangkeun bisnis perusahaan. Salah sahiji tempatna di Hanoi anu ibukota Vietnam, sareng sérter na ayana di kota Ho Chi Minh dimana pusat finansial sareng perdagangan Vietnam. Kami nyewa sababaraha pagawé lokal sareng sababaraha karyawan Cina pikeun pr ...
    Maca deui
  • Sababaraha mamatahan ngagunakeun masker pakai buang

    1. Anggo masker anu tiasa dimeunangkeun pikeun nutupan irung sareng sungut, ngaleutikan jumlah rohangan antawis rai sareng masker. 2. Hindarkeun sentuhan topéng nalika nganggo. 3. Ganti topéng na upami aya beueus atanapi beueus. 4. Ganti masker anjeun unggal 2 jam 4. 5. Ngabersihan leungeun anjeun nalika ngaleungitkeun topéng anu nganggo. 6. Tong…
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2