Masker diperyogikeun iraha waé nalika aya wabah, janten kumaha anjeun ngabédakeun payun sareng tonggong topéng nganggo nganggo topéng bodas? Teras abdi badé nunjukkeun anjeun sakilas

Ngabédakeun antara payun sareng tukang masker pakai buang (1) Tina sudut pandang warna, sisi anu langkung poék umumna sisi hareupeun topéng, nyaéta, sisi anu nyanghareupan nalika ngagem. (2) Ditilik tina matéri masker, sisi anu leuwih lemes umumna payuneun topéng kumargi kedah caket kana kulit. Sisi kasar nyaéta sabalikna tina topéng, sareng éta kedah dihareupeun ka luar nalika ngagem. (3) Nalika ngabédakeun tina rupaning masker, umumna lipatan éta saluareun topéng, sareng sisi sabalikna nyaéta lebet topéng.

2. Beungeut bodas hareup sareng tonggong
(1) Topeng LOGO: Tingali heula di topéng LOGO. Sacara umum, topéng LOGO bakal dicitak di luar topéng, teras anjeun tiasa nganggo dumasar kana arah anu leres tina hurup LOGO.

(2) Pita topeng logam: Upami teu aya LOGO dina topéng, éta tiasa dibédakeun ku jalur logam. Sacara umum, dimana tempatna jalur logam, lapisan tunggal muka ka luar sareng lapisan dobel muka ka jero. Éta ogé tiasa langsung dihukum ku henteu rata tina jalur logam. Sisi anu gilig tina jalur logam umumna lapisan luar, sareng sisi ngolo nyaéta lapisan jero.

(3) Topeng lipur: Tungtungna, payuneun sareng tukangeun topéng tiasa di bageur ku topéng lip. Nanging, metoda ieu henteu gaduh référénsi anu kuat, kumargi masker anu diproduksi ku produsén anu béda-béda ngahasilkeun arah lip anu béda. Nanging di kalolobaan kasus, pameunteu topéng ngalip ka handap nyaéta payun, nyaéta, sisi ka luar.


Waktu pos: Jul-13-2020