Mimiti: ngosok méja. Sacara umum, masker ieu dilakukeun tina lawon anu henteu dijait. Bahan ieu henteu kaédah sakumaha katun sareng bahan sanés, tapi bahan ieu ngagaduhan dua kaunggulan: henteu nyerep cai sareng sanés bantal teuing. Pikeun kantong anu nyerep seueur cai sareng condong ngucurkeun rambut, bahan tina lawon anu henteu ditenuk cocog pisan pikeun ngumbah piring.
Salami anjeun nyiapkeun masker, teras angkat kawat beusi, anjeun tiasa dianggo pikeun ngumbah piringna. Kusabab teu nyerep cai atanapi minyak, anjeun tiasa ngabersihan piring langkung gampang sareng miceun minyak.
Kadua: cai nyaring, sawaréh kulawarga tiasa pasang cai pamurni cai pikeun nyaring cai, tapi henteu perlu ngagunakeun cai anu diasuh cai pikeun nyeuseuh sayuran sareng ramo di dapur. Saurna, biaya pembersihan cai ieu masih kénéh canggih. Tapi, anjeun bakal hariwang ngeunaan kualitas cai tanpa nganggo purifikasi cai.
Nyatana, anjeun tiasa dasi topéng dina keran, sareng badé ngagétkeun lawon masker di jero toko énggal keran. Ku cara kieu, cai anu ngalir liwat topéng kasarna disaring. Sanaos éta masih tebih tina pangaruh tina pembersih cai, éta ogé tiasa nyaring sababaraha partikel anu ageung, sapertos karat sareng keusik, tiasa ogé langkung yakin sareng cai. Sareng harga topeng mah henteu mahal. Butuh ukur lima atanapi genep cents sapoé pikeun ngagentos topéng dina lima atanapi genep dinten.
Katilu: ngajagaan tilelep, pawon tilam sabagian gampang pikeun diblokir, sabab di dieu biasana bakal tuang sababaraha cai cuci sayuran atanapi hiji hal, bakal aya sababaraha sésa-sésa dahareun, résidu dahareun ieu gampang diblokir, nyatana, sadayana jalma gaduh Anjeun tiasa cobian metodeu, nyaéta, masang sapotong tulle dina posisi tilelep pikeun ngantét tulle ieu maénkeun peran dina ngaleungitkeun partikel ageung lebu dahareun.
Carana ogé basajan, nyaéta, pikeun misahkeun tilu lapisan masker sacara misah, teras pilih hiji lapisan pikeun nempel kana tilelep, sareng sésana dua lapisan tiasa dianggo sapertos luang, saengga cai ngiringan. sababaraha partikel anu ageung sareng sababaraha daun sayuran atanapi mesék Naon waé sacara alami tiasa diblokir ku lawon topéng anu napel dina éta. Salami lawon masker dipiceun, najis bakal digulung sareng dipasang, sahingga gampang pisan langsung dialungkeun.


Waktu pos: Jul-13-2020